Bereidingstijd

45 minuten voor 4 personen

Ingredi├źnten

  • 250 gram rundergehakt
  • 1 ui
  • 1 eetlepel bloem
  • 1 theelepel oregano
  • 1 mespuntje nootmuskaat
  • 1 theelepel worcestershiresaus
  • 1 dl runderbouillon
  • 4 plakken bladerdeeg
  • peper en zout

Voorbereiding

Snipper de uien

Neem een pan en verhit hierin een beetje olie

Fruit hierin de ui aan zonder te kleuren

Bereidingswijze

  • Voeg het gehakt toe en bak dit rul
  • Voeg de oregano, nootmuskaat, worcestersaus en bloem toe
  • Bak op hoog vuur gedurende ongeveer 1 minuut
  • Voeg bouillon toe en breng aan de kook, laat ongeveer 10 minuten koken
  • Breng de saus op smaak met peper en zout
  • Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius
  • Vet de vormpjes in met boter en bekleed deze met het bladerdeeg
  • Verdeel de vulling over de bakjes en vouw deze dicht met het deeg
  • Bak de meat pie ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven

Serveertip

Serveer met zelfgemaakte ketchup.