Bereidingstijd
45 minuten voor 4 personen
Ingrediƫnten
- 250 gram rundergehakt
- 1 ui
- 1 eetlepel bloem
- 1 theelepel oregano
- 1 mespuntje nootmuskaat
- 1 theelepel worcestershiresaus
- 1 dl runderbouillon
- 4 plakken bladerdeeg
- peper en zout
Voorbereiding
Snipper de uien
Neem een pan en verhit hierin een beetje olie
Fruit hierin de ui aan zonder te kleuren
Bereidingswijze
- Voeg het gehakt toe en bak dit rul
- Voeg de oregano, nootmuskaat, worcestersaus en bloem toe
- Bak op hoog vuur gedurende ongeveer 1 minuut
- Voeg bouillon toe en breng aan de kook, laat ongeveer 10 minuten koken
- Breng de saus op smaak met peper en zout
- Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius
- Vet de vormpjes in met boter en bekleed deze met het bladerdeeg
- Verdeel de vulling over de bakjes en vouw deze dicht met het deeg
- Bak de meat pie ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven
Serveertip
Serveer met zelfgemaakte ketchup.